Wedstrijdverslagen: seizoen 2015-2016

Volley Toer 2.B Ereklasse reeks 2

17-10-'15: Volleytoer 2B ere - Lendelede: 8-0

Prachtige overwinning van onze youngsters op 'Lendlee'.

 

Onze sportline ere won vandaag heel vlot met 8-0 van Lendelede. Met verzorgd spel en soms heel mooie opbouw werd iedere set vlot afstand genomen van de tegenstander.

 

Nieuwkomer Tille die nog maar pas aansloot bij de club groeit week na week. Ook Noor, Sara en Biene gaan met rasse schreden vooruit! Lize miste vandaag geen enkele opslag en haalde steeds een 3 op 3 wat bijna een garantie is op setwinst. De overgang naar de miniemen volgend jaar zal zij goed kunnen verteren!

 

Warre houdt mooi stand tussen al het vrouwelijke geweld en wordt ondertussen een beetje de specialist in moeilijke reddingen en ook Suzanne speelde een heel sterke wedstrijd en scoorde de nodige punten! Proficiat aan coach Laura, ook de ouders kwamen melden dat het mooi is de vooruitgang bij de kids te zien!

10-10-'15: Koekelare - Volleytoer 2B ere: 8-0

Bij aanvang van de wedstrijd zagen we meteen dat de wedstrijd tegen Koekelare een moeilijke opgave ging worden.

 

De speelsters deden echter goed hun best en verloren elke set eerder nipt. De eerste zes sets heeft coach laura enkele speelsters een opdracht gegeven en deze werd daarna goed uitgevoerd. De laatste twee sets was iedereenl goed bij de pinken en werden er veel ballen gered. Jammer genoeg konden we net geen 2 sets winnen.

 

Coach laura kijkt blikt toch positief terug naar deze wedstrijd, alle speelsters groeiden tijdens de partij en het samenspel was heel goed.

03-10-'15: Volleytoer 2B ere - Kortrijk: 5-3

Een spannende wedstrijd die uiteindelijk eindigde met een mooie 5-3 overwinning van onze Volley tour 2B ploeg toont aan dat ze hun plek hebbeb in deze 'ereklasse' reeks.

 

Voor het seizoen twijfelden we om deze ploeg in te schrijven op dit niveau maar Biene, Susanne, Sara, Warre, Noor, Tille en Lise tonen duidelijk aan dat ze dit niveau al aankunnen.

 

In vergelijking met de match op Vlamertinge zijn ze in twee weken tijd fel vooruit gegaan.

 

Proficiat!

19-10-'15: Vlamertinge - Volleytoer 2B ere: 5-3

De verre verplaatsing naar Vlamertinge werd gemaakt door Sara, Tille, Suzanne, Amelie en Imke.

 

De eerste twee wedstrijdjes werden verloren met 25-13 en 25-15. Voor de tweede reeks wedstrijdjes werden begonnen kreeg iedere speelster 1 welbepaald werkpuntje mee van coach Lieven.

 

Sara moest minder zwaaien in receptie, Suzanne mooi toetsen boven haar voorhoofd, Tille meer uitstrekken en hoger proberen te spelen terwijl Imke en Amelie als meest ervaren speelsters minder opslagmissers mochten laten optekenen. Dit gaf meteen resultaat aangezien we een wedstrijdje verloren met 25-12 maar ook ons eerste punt van het seizoen sprokkelden door een set te winnen met 14-25.

 

Ook de rest van de wedstrijd bleven wij iedere reeks wedstrijdjes 1-1 spelen zodat we uiteindelijk verloren met 5-3 van een toch wel sterk Vlamertinge.

Een goede beurt dus van onze meisjes waarvan verschillende speelsters slechts de eerste keer op dit niveau aantraden.

 

Heel mooi om te zien hoe de meisjes tijdens de wedstrijd eigenlijk evolueerden en steeds beter werden. Iedereen speelde vier sets en het verschil tussen set 1 en set 4 was merkelijk fenomenaal! Heel leuk om de speelsters zo vooruit te zien gaan. Na de wedstrijd werden we gebeld door coach Laura en ook zij was heel tevreden over het resultaat. Laura kon niet aanwezig zijn aangezien zij stage had voor school.