Nieuws

Start seizoen 2019-2020

Binnenkort starten alweer de voorbereidingen voor het nieuwe volleybalseizoen. In de week van 12 augustus zullen alle ploegen met hun trainingen, oefenwedstrijden en tornooien starten.
Opgelet: op donderdag 15 augustus zijn er geen trainingen wegens de feestdag.

 

Ondertussen kan je op de verschillende teampagina's op deze website alle nieuwe ploegsamenstellingen en de bijhorende trainings- en wedstrijdmomenten ontdekken.

 

Komend seizoen zal de eerste ploeg van IVT aantreden in derde provinciale, onder leiding van Ari Amir en Kinga Tulin. Daarnaast brengt IVT dit jaar ook opnieuw een tweede damesteam tussen de lijnen. Deze ploeg is samengesteld uit de 2 U17-ploegen van vorig jaar, en zal onder leiding van Dirk Debaene aantreden in 4de provinciale.

 

IVT brengt de laatste jaren ook heel wat jeugdteams in competitie en dat is dit seizoen niet anders. Naast de 2 U15-ploegen en de 4 U13-ploegen (beiden provinciaal én regionaal niveau), zullen dit jaar ook onze IVT-jongens (die tot vorig seizoen in een team samen met de meisjes speelden) hun eigen jongens-team vormen en daarmee ook aan de U13-jongenscompetitie deelnemen.

 

Verder zullen er opnieuw 2 ploegjes deelnemen aan de Volley Toer competitie en zullen onze allerjongste speelstertjes deelnemen aan de V.I.S.-tornooien (Volley Is Spelen).

 

Tot slot zullen komend seizoen ook 2 extra teams gevormd worden, die enkel aan de bekercompetitie zullen deelnemen. Dit zal het geval zijn voor de speelsters die in principe nog U17 zijn, maar dit seizoen al bij de provinciale damesteams aantreden, en ook voor de U11-speelsters die in de competitie bij de U13 of de Volley Toer aantreden. Zij zullen dus telkens samen een bekerteam vormen onder leiding van Emmely George. 

02-08-2019