Nieuws

EK volley mannen 2019 - 25% korting op tickets

ACTIE VERLENGD TOT 11 SEPTEMBER!

In september staat het Europees Kampioenschap Volley voor mannen op het programma. Voor het eerst in de geschiedenis wordt dit kampioenschap door 4 landen samen georganiseerd. Van 13 tot 29 september zal in België, Nederland, Frankrijk en Slovenië gestreden worden om de Europese Titel. 

 

De Belgian Red Dragons hebben dus alvast het thuisvoordeel voor de poulewedstrijden en rekenen dus op de massale steun van hun fans. Onze nationale trots speelt de wedstrijden van zijn poule deels in Brussel (Paleis 12) en deels in Antwerpen (Lotto Arena). 

 

De teams die de poulefase overleven, spelen de twee volgende rondes in het Sportpaleis. Daarna volgen de halve finales in Slovenië en Frankrijk. De finale wordt op 29 september betwist in Parijs.

 

Om het seizoen goed te starten krijgen alle leden van Volley Vlaanderen 25% korting bij het aankopen van tickets voor de poulefase van het EK. Dit kan met de kortingscode 'PARTOFTHEGAME'. Deze actie loopt nog tot en met woensdag 11 september.

 

Via onderstaande links kan je het speelschema van de Red Dragons en de andere ploegen bekijken en je tickets bestellen:

 

Speelschema Red Dragons EK 2019

Volledig speelschema EK 2019

 

Bestel tickets voor Brussel (13 & 14 september 2019) 

Bestel tickets voor Antwerpen (15 tot 19 september 2019)

02-08-2019

7de Memorial Viviane Viaene

Traditiegetrouw staat in het weekend van 17 en 18 augustus opnieuw de Memorial Viviane Viaene gepland. Op zaterdagnamiddag gaat het tornooi voor dames 3de en 4de provinciale door. Op zondagvoormiddag is de U13 aan de beurt en op zondagnamiddag sluit de U15 het tornooiweekend af.

 

Op onze nieuwe tornooipagina kan je de verschillende wedstrijdschema's raadplegen. 

 

Het tornooi gaat zoals gewoonlijk door in sporthal 't Sok te Kachtem.

02-08-2019

Start seizoen 2019-2020

Binnenkort starten alweer de voorbereidingen voor het nieuwe volleybalseizoen. In de week van 12 augustus zullen alle ploegen met hun trainingen, oefenwedstrijden en tornooien starten.
Opgelet: op donderdag 15 augustus zijn er geen trainingen wegens de feestdag.

 

Ondertussen kan je op de verschillende teampagina's op deze website alle nieuwe ploegsamenstellingen en de bijhorende trainings- en wedstrijdmomenten ontdekken.

 

Komend seizoen zal de eerste ploeg van IVT aantreden in derde provinciale, onder leiding van Ari Amir en Kinga Tulin. Daarnaast brengt IVT dit jaar ook opnieuw een tweede damesteam tussen de lijnen. Deze ploeg is samengesteld uit de 2 U17-ploegen van vorig jaar, en zal onder leiding van Dirk Debaene aantreden in 4de provinciale.

 

IVT brengt de laatste jaren ook heel wat jeugdteams in competitie en dat is dit seizoen niet anders. Naast de 2 U15-ploegen en de 4 U13-ploegen (beiden provinciaal én regionaal niveau), zullen dit jaar ook onze IVT-jongens (die tot vorig seizoen in een team samen met de meisjes speelden) hun eigen jongens-team vormen en daarmee ook aan de U13-jongenscompetitie deelnemen.

 

Verder zullen er opnieuw 2 ploegjes deelnemen aan de Volley Toer competitie en zullen onze allerjongste speelstertjes deelnemen aan de V.I.S.-tornooien (Volley Is Spelen).

 

Tot slot zullen komend seizoen ook 2 extra teams gevormd worden, die enkel aan de bekercompetitie zullen deelnemen. Dit zal het geval zijn voor de speelsters die in principe nog U17 zijn, maar dit seizoen al bij de provinciale damesteams aantreden, en ook voor de U11-speelsters die in de competitie bij de U13 of de Volley Toer aantreden. Zij zullen dus telkens samen een bekerteam vormen onder leiding van Emmely George. 

02-08-2019