Nieuwsberichten 2015-2016

4de provinciale Kampioen !!!

 

Na een zenuwachtig wedstrijdbegin ging ook Wingene voor de bijl ==> IVT kampioen en volgend jaar in 3de provinciale !!!

 

Lees hier het volledige verslag.

Op vrijdagavond 27/05, aanvang om 20u30, zullen onze kampioenen het opnemen tegen en team samengesteld uit bestuursleden en jeugdtrainers. Met bevestigde deelname van: 

 

1) De kampioenenploeg (met jeugdtrainers Emmely, Laura en Sharon)

 

2) Geert Vanmellaerts (bestuur), Ruth Hauspie (trainser U13), Heleen Allaert (assist U15 en starters), Lieven Louagie (jeugdcoördinator), Peter Allaert (bestuur), Jurgen Vanholme (U11 prov), Majna Seurinck (starters)

 

Kom massaal met ons afscheid nemen van het seizoen en moedig jullie train(st)ers aan!

 

 

29-04: Verslag van de laatste wedstrijd van het seizoen toegevoegd. Onze VC de kampioenen versloegen Zwevezele met 0-3!

 

20-04: Na een zenuwachtig wedstrijdbegin ging ook Wingene voor de bijl ==> IVT kampioen en volgend jaar in 3de provinciale

20-04: IVT groeit en groeit en groeit. Dit was duidelijk te zien op de BBQ met 176 eters. Bedankt aan alle aanwezigen!

20-04: De wandeling werd een waar succes! Bedankt aan alle medewerkers!

 

04-04: IVT KAMPIOEN IN DE REEKS SPORTLINE 2.0 !!! Een dikke proficiat aan de spelers en speelsters en aan trainsters Laura en Jana! 

03-04: Gemengde uitslagen van de jeugdploegen: Sportline 2.0 winnen 8-0 en pakken hierdoor misschien de titel. Nog even afwachten wat de tegenstandrs doen. Sportline Ere verliezen 8-0, miniemen winnen en verliezen met 3-0, terwijl de U15 0-2 voor komen, maar toch nog met 3-2 de boot in gaan. De eerste ploeg blijft winnen en kan volgende speeldag misschien al de titel pakken!

 

24-03: Wedstrijdverslag van vierde provincialers tegen Deerlijk staat online.

 

21-03: Ook onze Volleytoer ploeg 2.0 mag eens genoemd worden. Zij wonnen dit weekend van de leider en gaan als tweede het alles beslissende laatste weekend in. Eer zijn nog 8 punten te verdelen en ons team slaat slechts een puntje achter op de eerste in de stand! 

21-03: Kalenders tot het einde van het seizoen toegevoegd. 

21-03: verslagen van de wedstrijd van onze eerste ploeg tegen Harelbeke toegevoegd

 

10-03: onze ploeg is "ploeg in de kijker" op de website van de kwvbv: zie link:

http://www.kwvbv.be/category/promotie-media/ploeg-in-de-kijker 

09-03: krantenartikel van de wedstrijd van onze eerste ploeg versus Beveren Leie is toegevoegd.

 

07-03: verslag van de wedstrijd van de 4de provincialers versus Avelgem is toegevoegd.

 

06/03: 6 IVT train(st)ers gaan op zondag bijscholen om onze kids in de toekomst nog betere receptie en verdedigingshoudingen aan te leren. Dit bij een officiële VVB bijscholing te Zwevezele o.l.v. Julien van de Vyver. Aanwezig voor IVT waren: Majna, Jana, Laura, Ruth, Lieven en Emmely. 

 

03-03: foto van onze miniemen reeks H toegevoegd aan het wedstrijdverslag van de wedstrijd tegen Gits.

03-03: krantenartikel van de wedstrijd tussen onze eerste ploeg en Zwevezele toegevoegd.

03-03: Wedstrijdverslag van onze eerste ploeg tegen Beveren Leie staat online.

 

16-02: Foto toegevoegd aan het verslag van de thuiswedstrijd van onze sportline ere vs Ledegem.

16-02: krantenverslag van de wedstrijd van onze 4de provincialers vs Waregem toegevoegd aan dit verslag!

16-02: verslag van de wedstrijd van onze eerste ploeg vs Zwevezele staat online. 

 

09-02: twee nieuwe producten toegevoegd aan onze webshop, de IVT rugzakken!

08-02: Verslag van onze eerste ploeg versus Waregem staat online.

 

06-02: Enkel winst voor onze dames vs Waregem, sportline 2.0 deed het goed en haalde ook drie punten binnen, sportline ere 1 puntje, de kadetten moesten het dit WE zonder punten stellen. Naar verluid was de "fighting spirit" die ze laatst nog in Torhout toonden niet mee op verplaatsing richting Zwevezele.

 

30/31-01: Wisselend succes voor onze teams dit WE, dames 4de provinciale pakken drie punten en blijven ruim aan de leiding. Bij de kadetten was het iets minder dan vorige week maar de drie punten waren toch voor IVT. De miniemenploegen verloren elk met 3-1 terwijl de sportlines ere een puntje pakten en de sportline 2.0 zelfs 4 punten pakten.

 

28-01: Foto's toegevoegd aan het verslag van onze 4de provincialers vs Wielsbeke.

28-01: Verslag van onze dames vs Divo Ingelmunster staat online.

 

25-01: Verslag van de glansrijke prestatie van de U15 tegen Torhout staat online.

24-01: U15 verslaan de leider VKT Torhout in eigen huis na hun beste wedstrijd ooit. Gedreven en enthousiast gingen ze voor elke bal en zorgen ze voor dé verrassing van de speeldag!

 

23-01: Sportline ere pakken punt bij Koekelare en er zat zelfs meer in, een mooi bewijs van de voortuitgang van dit groepje!

23-01: Miniemen pakken mooie overwinning tegen Poperinge, onze andere miniemenploeg verraste bijna leider Ingelmunster.

23-01: Eerste ploeg verliest topper tegen Divo Ingelmunster met 2-3 maar blijft ruim op voorsprong in het klassement.

 

18-01: De nieuwe WEBSHOP is open, de eerste bestelling is ondertussen al binnen, de komende weken worden meer producten toegevoegd!

18-01: Verslag van de wedstrijd Miniemen E tegen Ingelmunster toegevoegd

18-01: artikel aan de wedstrijd tussen de eerste ploeg en Wivo Wingene toegevoegd

 

17-01: eerste ploeg wint vlot bij Wielsbeke (0-3) en blijft riant aan de leiding!

17-01: verslag van de U13 vs Bevo staat online!

 

16-01: Sportline 2.0, met coach Jana, beginnen het jaar goed met een 4-4 op Tielt

16-01: Sportline ere verliezen zwaar met 0-8 van Slovo Brugge

16-01: Miniemen A verliezen 3-0 op Vlamertinge

16-01: kadetten hebben de nieuwjaarsrecepties nog niet verteerd want opnieuw verlies, deze keer tegen de voorlaatste Tielt dat hiervoor nog maar 1 wedstrijd gewonnen had.

16-01: Miniemen B spelen een prachtwedstrijd op Bevo Roeselare (+1 statuut en leider in de reeks) en pakken zelfs een set na heel mooi volleybal!

 

09-01: Prachtige nieuwjaarsreceptie door de ouders van de dames van onze eerste ploeg, massale opkomst voor de wedstrijd tegen WIngene! #IVTgroeténgroeiténgroeit!!!

09-01: Dames 4de provinciale laten een set liggen tegen Wingene maar winnen toch duidelijk met 3-1 en blijven los aan de leiding van hun reeks!

09-01: U15 verliezen zwaar van Ingelmunster na hun zwakste partij van dit seizoen

 

04-01: !!! KOM AANSTAANDE ZATERDAG ONZE EERSTE PLOEG AANMOEDIGEN, DE TROTSE LEIDERS IN 4DE PROVINCIALE, OP HUN THUISWEDSTRIJD TEGEN WIVO WINGENE!!! AANSLUITEND, ONMIDDELIJK NA DE WEDSTRIJD GEVOLGD DOOR DE IVT NIEUWJAARSRECEPTIE, INSCHRIJVEN VIA HANS!!!

 

31-12: IVT Izegem wenst iedereen een prachtig en gezond 2016 toe!

 

23-12: De nieuwe ploegfoto van onze U15 in hun prachtige nieuwe uitrusting geschonken door REKKENSHOP.BE staat online. REKKENSHOP.BE is de nieuwe hoofdsponsor van onze U15!

23-12: Verslagen van de vlot gewonnen wedstrijden van onze eerste ploeg tegen Harelbeke en Dentergem staan online! Onze dames zijn HERFSTKAMPIOEN en staan 7 punten los op de drie als tweede geklasseerde teams.

 

13-12: onze startertjes nemen voor het eerst deel aan een VIS tornooi! Bedankt Majna en Heleen voor de begeleiding!

12-12: Sporlines verliezen nipt op Ingelmunster, coach Ruth haalt 1 overwinning en 1 nederlaag met haar miniemen, kadetten presteerden niet zo sterk deze week en verloren van een sterk Bevo, 4de provinciale wint van het vierde geklasseerde Ruiselede en heeft de leiding in de reeks weer stevig in handen!

 

22-11: onze seniores knopen weer aan met de overwinning na een vlotte 0-3 overwinning op Avelgem

22-11: kadetten verliezen met 1-3 op Kortemark na een hardbevochten wedstrijd

21-11: onze beide ploegen bij de U13 winnen voor het eerst alle twee in hetzelfde week-end, een mooie opsteker voor coach Ruth en haar team(s)

 

14-11: Onze seniores verliezen hun eerste wedstrijd van het seizoen van Beveren Leie, deze nemen meteen de koppositie in het klassement over (1 wedstrijd meer gespeeld). Meteen ook het eerste puntenverlies voor onze 4de provincialers.

14-11: onze U15 wint na een goede partij van het gestalterijke Dentergem. Alle andere jeugdploegen verliezen eerder kansloos.

 

9-11: verslag van de wedstrijd van onze U15 tegen Lendelede staat online.

 

31-10: Op deze halloweendag schrokken onze U13 in de beker van de tegenstand van Heuvelland en verloren met 1-3. Deze wedstrijd werd in de oude turnhal gespeeld aangezien onze vertrouwde zaal niet beschikbaar was wegens het boksgala. Op deze manier is het bekeravontuur voor alle IVT ploegen ten einde. De U13 was namelijk de laatst overgebleven IVT ploeg in de Beker.

 

25-10: Het verslag van onze U15 tegen Zwevezele staat online.

24-10: onze seniores dames winnen wel en blijven hun reeks domineren met het maximum van de punten.

24-10: al onze jeugdploegen kwamen vandaag in actie maar jammer genoeg konden we geen enkele wedstrijd winnend afsluiten.

 

17-10: voor de eerste maal dit seizoen halen al onze ploegen die vandaag aantraden in competitie minstens 1 punt binnen! Onze miniemen verloren beiden met 2-3 en halen zo 1 competitiepunt. De kadetten wonnen een spannende wedstrijd op Lichtervelde met 0-3! Ook vierde provinciale haalde de 3 punten weg bij Zwevegem. Onze dames blijven hiermee, met 9 op 9, aan de kop van de rangschikking. Ook onze U15 doet goed mee en staan op een gedeelde eerste plaats van de ploegen die niet met een +1 statuut spelen! Alle ploegen boven hen spelen met oudere speelsters en komen zo niet in aanmerking voor de eindstand!

 

16-10: De weekbode besteedt extra aandacht aan de derby in vierde provinciale en dus aan onze overwinning op Ingelmunster.

 

12-10: ONZE DAMES VIERDE PROVINCIALE ZIJN OFFICIEEL ALLEEN LEIDER IN HUN REEKS! KEEP UP THE GOOD WORK!

 

09-10: coach Robin brengt de drie punten mee naar huis vanuit Ingelmunster. 4de provinciale op dit moment nog altijd foutloos in de competitie.

09-10:Miniemen van coach Ruth winnen op Poperinge, andere jeugdploegen verliezen allemaal eerder zwaar tegen sterkere tegenstanders.

 

04-10: U13 bekert een ronde verder na een overwinning bij St.-Joris!

03-10: U15 uitgeschakeld in de beker tegen een oppermachtig Vlamvo Vlamertinge.

03-10: volley tour ploegen winnen van Kortrijk en Bevo.

 

12-09: Dames vierde provinciale uitgeschakeld in de beker na een 3-1 verlies bij derde provincialer Lendelede.

 

07-09: Toptransfer voor onze eerste ploeg dames, Emmely George komt ons team vervoegen!

 

05-09: dames bekeren verder nadat ze Hermes Oostende uitschakelden!

05-09:: U15 winnen 0-4 op Gullegem (oefenwedstrijd), Davina valt geblesseerd uit, hopelijk niets ergs en veel sterkte voor Davina!

05-09: sportline ere wint 3-5 op Gullegem.

05-09: sportline 2.0 wint 1-7 op Gullegem.

04-09: eerste ploeg speelt thuis voor de beker, de U15 en beide volleytour teams spelen een oefenwedstrijd op Gullegem, onze miniemen spelen het tornooi van Bevo te Ardooie.

 

02-09: onze kadetten winnen 1-3 op Lendelede! Eerste succesje voor coach Emmely en haar team!

01-09: Onze eerste ploeg won vorig WE het tornooi van Ingelmunster, daarop konden onze miniemen niet achter blijven en wonnen zij het tornooi van Deerlijk! Proficiat aan de coaches en speelsters.

 

23-06: Voorbereiding miniemen staat online - voorbereiding kadetten staat online

22-06: Alle kalenders voor het seizoen 2015/2016 zijn toegevoegd onder de rubriek ploegen!